måndag 3 augusti 2009

Semestern slut!

Vad lika vi lever just nu Elin! Jag har också avslutat första arbetsdagen efter fyra veckors ledighet. Känns väldigt skönt att få struktur på dagarna igen. Måste erkänna att den här sommaren känns som den bästa ( för alla) sedan Ks diagnos. Alla känner att de har haft ledigt. Nu ska jag inte sticka under stolen med att K hade både fritids och korttids förra veckan.

Men SÅ borde det gå att planera varje sommar!

Det som ffa känns bra är att K också haft sitt bästa sommarlov på länge. Resan till Spanien, en vecka, var en höjdare för honom. Han var så duktig och vi kunde verkligen se att den sociala träningen hade gett resultat. Tack skolan!

Minns än idag ett planeringsmöte inför en sommar. Året innan hade känts som en stor katastrof. På slutet av mötet säger vår fantastiska kurator från Barnhab , " Varför ska K vara ledig åtta veckor? Tre veckor borde vara bättre att eftersträva och planera väl". Maken och jag satt och gapade och förstod inte först vad hon menade, men efter en stunds tänkande förstod vi att hon hade en poäng i det hon sagt precis. Alla barn mår inte bra av långa ledigheter helt enkelt.

Struktur för våra barn är som kondition, färskvara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar