lördag 28 augusti 2010

Mönster...

Jag ser ett mönster i bloggandet och autismfamiljer. Inga inlägg på jullov och sommarlov helt enkelt. Det är ett heltidsarbete på helg och lov med våra barn. Hade planer på att skriva om alla härliga bad och resetips under sommaren, men inte ett enda har kommit på pränt. Bilderna är fortfarande i kameran osv.

Vi hade besök av goda vänner från Spanien en kväll. K hade en toppenkväll kan jag lova. Han hoppade och tog hänsyn och var så mån om killarna. Den äldste pojken sa vid ett tillfälle -"han är ju inte rädd längre!" Nej, K var glad och bjussade verkligen på sig själv.

Under en av värmebölje-veckorna for vi Uppland runt och provade badplatser. Vilket också gick bra. Annars är det svårt att byta färdriktning, men bara vi hade samma badkasse med oss gick det galant. Bäst betyg fick nog Tallbacksbadet i Öregrund. Det tack vare härliga klippor att springa på OCH bad. Själv tyckte jag det var en anings för kallt i vattnet.

Ja, "det blir faktiskt lättare ju äldre våra barn blir" som en mamma sa på en föräldragruppsträff för länge sedan. Kan även hålla med maken om att det här var en av de bättre sommarloven hittills. Samtidigt har äldsta sonen blivit äldre och mera självständig vilket givetvis gör att vi kan fokusera oss mera på K.

Nu är skola, jobb och korttids redan igång och då finns det genast lite tid/ork att skriva en rad i bloggen igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar